Schuren en Spuiten

Auto schuren en spuitenAuto spuiten

Siebelink Autoschade beschikt over een moderne, stofvrije lakstraat voor een perfect resultaat. Kleuranalyse door onze systemen zorgt ervoor dat er geen kleurverschil ontstaat tussen oude en nieuwe lak. Een prettig idee wanneer u een forse schade heeft gereden!

Heeft u behoefte aan een prijsindicatie?

Prijsopgave aanvragen

De stappen in het proces zijn als volgt:

  • Auto wordt gestript, de onderdelen die gespoten moeten worden, worden gedemonteerd
  • De panelen worden geschuurd
  • Er wordt een laag grondlak aangebracht
  • De panelen worden opnieuw strak geschuurd
  • De panelen gaan de spuitcabine in, en worden voorzien van meerdere lagen lak + een glanslaag.

De lak zelf is op waterbasis. Dit in combinatie met het persoonlijke spuitmasker en het afzuigsysteem zorgt ervoor dat de spuiter niet wordt blootgesteld aan schadelijke oplosmiddelen. Bij een schade overleggen wij samen met u wat de beste oplossing is.

Stel een vraag!

Daisy Wheel

Siebelink Autoschade bezit een Daisy Wheel voor een 100% kleurenmatch. Wij zijn met deze geavanceerde machine in staat om veel efficiënter te werken waardoor we makkelijker kleine hoeveelheden kunnen maken. Dat scheelt voor u in de kosten en daarnaast is de kleurechtheid gegarandeerd. De kleurechtheid kunnen wij garanderen omdat het systeem constant vernieuwd wordt en afgestemd is op de kleurendatabase van de lakfabrikant.

Overige spuitklussen

Bij spuiten denkt u misschien direct aan het overspuiten van een schade, maar Siebelink Autoschade doet veel meer! Wij spuiten niet enkel auto’s maar ook scooters, fietsen en zelfs interieur delen. Voor iedere spuitklus kunt u ons inschakelen! Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via 0314 – 323 036 of onderstaande button.

Neem contact op

Oldtimers spuiten

Wilt u eindelijk eens die bijzondere oldtimer een opknapbeurt geven? Ook dan bent u bij Siebelink aan het goede adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het spuiten van bijzondere voertuigen. Onze spuiters zijn dan ook ervaren op het gebied van oldtimer-restauratie. Met een diepgaande kleuranalyse zorgen wij ervoor dat de auto weer in de originele kleur gespoten wordt! Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.