Uitdeuken zonder spuiten

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Maar bij sommige deuken is er geen sprake van lakschade, bijvoorbeeld bij zogenaamde ‘portierdeukjes’. Vooral zichtbaar bij echte stadsauto’s. Wij noemen dit een geluk bij een ongeluk! Dit betekent namelijk dat u uw auto kunt laten uitdeuken zonder spuiten. Voorwaarde hierbij is dus dat de lak nog onbeschadigd is.

Uitdeuken zonder spuiten, hoe werkt het?

  1. Een klein deukje wordt allereerst onder een speciaal strijklicht gebracht. In dit licht kunnen wij de deukjes eenvoudig in beeld brengen.
  2. Vervolgens ‘masseren’ wij het deukje er met speciaal gereedschap uit.
  3. Na een kleine poetsbeurt is er niets meer te zien van het deukje! Uw auto is weer in originele staat.Uitdeuken zonder spuiten

Kosten uitdeuken zonder spuiten

Bij Siebelink Autoschade kunt u uw auto laten uitdeuken zonder spuiten vanaf € 49,-. Uiteraard hangt de prijs af van de grootte van het deukje. Daarnaast moet de lak onbeschadigd zijn! Is dit niet het geval, zal uitdeuken zonder spuiten geen mooi resultaat hebben. Laat u adviseren door onze gekwalificeerde schadeherstel specialisten!

Heeft u behoefte aan een prijsindicatie?

Prijsopgave aanvragen

Voordelen uitdeuken zonder spuiten

Het uitdeuken zonder spuiten heeft grote voordelen voor u! De auto hoeft immers niet geplamuurd en gespoten te worden. Daarnaast duurt de reparatie doorgaans niet erg lang, in sommige gevallen wordt de auto klaargemaakt terwijl u wacht! Deze vorm van repareren is gemiddeld drie keer goedkoper dan het volledig plamuren en spuiten.

De deuk wordt snel en eenvoudig gerepareerd en de originele lak van uw auto blijft behouden. Op die manier bespaart u een hoop kosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij adviseren u een deuk niet zelf proberen uit te deuken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!