Velgen reparatie

“De velgen maken de auto” zo luidt het gezegde. Wij bij Siebelink Autoschade zijn het daar volledig mee eens. Beschadigde velgen doen al snel afbreuk aan het uiterlijk van de auto of zorgen voor irritatie. Bovendien kan een velg relatief eenvoudig worden gerepareerd.  Zorg dus dat u uw auto in topconditie houdt, en laat uw velgen tijdig en vakkundig repareren. 

Siebelink Autoschade is expert op het gebied van vakkundig schadeherstel. Dagelijks repareren wij schades van klein tot groot, ook velg reparatie is een veelvoorkomende klus. Omdat velgen het uiterlijk aan een auto grotendeels bepalen zijn deze ook voor het uiterlijk en de restwaarde van uw auto van belang. Let op: velgen die van geborsteld staal zijn kunnen wij helaas niet repareren.

Prijsindicatie ontvangen voor uw velgschade?

Prijsopgave aanvragen

Behoefte aan meer informatie?

Stel een vraag

Velgen reparatie in de praktijkVolkswagen polo

Afhankelijk van de hoeveelheid schade maken wij eerst een kosten indicatie voor de klant. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Vervolgens nemen wij de velg in behandeling. Bekijk hieronder de stappen in het proces voor velgen reparatie.

Stappen in het proces

  1. Demonteren banden en velgen
  2. Opschuren van de schade
  3. Vakkundige reparatie van diepere krassen
  4. Velg spuiten in primer
  5. Velg licht opschuren en klaar maken voor spuiten

Dan is het tijd voor de kleur! U kunt uiteraard kiezen voor een opvallende kleur, maar ook de originele kleurstelling kunnen wij precies herstellen. Na enkele lagen van de gewenste kleur is het tijd voor een blanke laklaag, die ervoor zorgt dat de velgen extra glimmen en beschermt zijn tegen water en vuil. Als laatste poetsen wij de wielen netjes op en monteren we de banden weer terug. De wielen komen weer terug onder de auto, en voíla! Uw auto ziet er weer uit als nieuw.

Onthoudt goed: De wielen zijn de basis van uw auto. Onderhoud deze dus goed. 

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte via 0314 – 323 036 of onderstaande button.

Neem contact op