Siebelink Autoschade houdt u op de hoogte Bezoek DAGO Autowereld in Aalten

Bezoek DAGO Autowereld in Aalten

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november zullen wij aanwezig zijn bij DAGO Autowereld in Aalten. DAGO Autowereld is een tweedaags evenement met allerlei activiteiten voor jong en oud. De nieuwste modellen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW-Bedrijfswagens staan bijvoorbeeld voor u klaar en daarnaast zijn de occasions extra scherp geprijsd.

Elektrisch rijden

Het thema is dit jaar elektrisch rijden, een zeer actueel thema waar iedereen eigenlijk wel iets over te zeggen heeft. Er wordt u van alles over de techniek verteld, het opladen en wat er allemaal komt kijken bij een onderhoudsbeurt.

T1 t/m T6

Uniek dit jaar is dat in Aalten alle Transporters te bezichtigen zijn. Van de T1 tot de T6 en wellicht zelfs de T6.1. Een mooi moment om deze busjes op de gevoelige plaat vast te leggen of een unieke familiefoto te maken.

Uitdeuken zonder spuiten

Wij verzorgen dit jaar het uitdeuken zonder spuiten. Het mooie is dat u zelf het deukje in de auto mag slaan zodat wij het weer op professionele wijze kunnen herstellen. Daarnaast laten wij u ook zien hoe spotrepair werkt en het herstellen van schade aan dashboard en bekleding.

Meer informatie?

U leest alles over DAGO Autowereld in Aalten op de website van DAGO.

Alles over DAGO Autowereld

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht