Siebelink Autoschade houdt u op de hoogte Siebelink Autoschade bestaat 75 jaar!

Siebelink Autoschade bestaat 75 jaar!

In 1945 is Siebelink Autoschade opgericht door de broers Piet en Anton aan de Varsseveldseweg in Doetinchem. In de beginperiode was het werkaanbod in de huidige tijdgeest best bijzonder te noemen: het herstellen van auto’s met kogelgaten!

Hoe het vroeger ging..

Al na 5 jaar werd het pand te klein en verhuisde het bedrijf naar de Spinbaan in Doetinchem waar de broers carrosseriebouw hebben toegevoegd aan hun diensten als schadehersteller. Nadat Piet jong is overleden en Anton zich ging richten op autorestauratie is de zoon van Piet, Jan voor ‘de leeuwen’ geworpen in de jaren ’70. Jan ging verder met schadeherstel in plaats van carrosseriebouw. En met succes! In 1997 is een nieuw bedrijfspand gebouwd aan Vlijtstraat 60 in Doetinchem en vond er opnieuw een verhuizing plaats. Toen Jan op een dag een Volkswagen wilde kopen bij Autobedrijf DAGO kwam hij Richard Smees tegen. Het balletje ging rollen en niet veel later werd Siebelink Autoschade toegevoegd aan DAGO Autogroep. Jan Siebelink bleef aan het roer staan, maar kon nu beter inspelen op de veranderde markt van autoschadeherstel. Voor DAGO Autogroep was het een logische stap als totale mobiliteitspartner in de Achterhoek. Siebelink Autoschade bleef een familiebedrijf want Jan werkt hier verder samen met zijn echtgenote Thea en met beide zoons Peter en Sander. In 2006 is het de beurt aan Sander Siebelink om de leiding van het bedrijf over te nemen. En met veel plezier!

Het jubileumjaar

In maart 2020 veranderde er veel door de komst van het Corona virus. Nu, een paar maanden later lijkt het virus op zijn terugweg te zijn in Nederland. Gelukkig is het werkaanbod nog steeds goed te noemen, maar uitgebreid een jubileum vieren zit er nu even niet in. Niettemin hopen we later dit jaar een sympathieke actie voor onze klanten te kunnen opzetten!


Terug naar nieuwsoverzicht